Reklam
  • Reklam
  • Reklam
Özellikle son dönemlerde Pomaklar arasındaki Çekememezlik ,...
Reklam
Atilla Dogan

Atilla Dogan

Pomak Örgütlenmesine yorumlar

Özellikle son dönemlerde Pomaklar arasındaki Çekememezlik , Kıskançlık ve fesatlık neden kaynaklanıyor ?

13 Mayıs 2015 - 10:51 - Güncelleme: 13 Mayıs 2015 - 11:18

  Bazı kişiler yada kurumlar, kuruluşlar reklam yaparak bir yerlere gelmeye, büyümeye, ön saflara çıkmaya çalışır fakat hiç bir şey beceremezler başaramazlar. Pomak Ajansın Bu başarılı , çalışmaları ;  Bilgi , birikim , zaman ve deneyim isteyen aynı zamanda beceri gerektiren olgudur.  Bazıları vardır onların isimleri zaten akıllardadır , ilklere imza atmışlardır , her yapılan olumlu çalışmada lokomotif olmuşlar yanlışı ile doğrusu ile bir itici güç oluşturmuşlardır.. Başarılı olamayan hiç bir şeyi doğru dürüst  beceremeyen  bu kurum ,kişi yada gruplarda fesatlık , çekememezlik , kıskançlık hat safhadadır. Neden , kimler tarafından böyledir peki.???  İzleyici olma hastalığı modern cağın en büyük hastalıklarındandır .

   Bu kişilik bozukluğuna yol açan modern teknoloji çağının hastalığı yanında Aşağılık kompleksi  sendromunu yaratır. Vikipedi, özgür ansiklopedi söyle tanımlıyor.  Bu komplekse sahip kişilerde genellikle kendini ispat etme çabası görülür. Özgüven eksikliği, saplantı bozuklukları, kültürel yozlaşma; aşağılık kompleksinin nedenleri arasında gösterilebilir. Psikiyatrik bir hastalıktan çok psikolojik bir durumdur. aşırı bir antisosyal davranışla sonuçlanır. Hastanın kompensasyon için gösterdiği psikolojik veya fizik çabaların sonuçsuz kalmasıyla gelişir; hastalar  başarısızlıklarını örtbas etmek ve başkaları üzerinde bir güç kazanmak için bu semptomlarını.yöntemlerini  kullanır. Çok kere depresyonla birlikte beliren aşağılık duygularına sık rastlanır. Bu vakalarda, hasta kendisine saygısını önemli derecede kaybetmiştir. Kişi toplumsal bakımdan düştüğünü, önemsiz kaldığını hisseder ve böylece paranoid reaksiyon ( Paranoyak) tipleri gelişebilir.

    Biz Pomak Ajans medya kurumu , Takipcileri okurları ile  Bilinçli, aydın Pomaklar ve kişiler olarak  Çıkış yolunu aramadan önce sorunun ne olduğunu tespit etmek bence daha sağlıklı olur. henüz tam olgunlaşmamış Kavram olarak varlığını sürdüren çalışmaların başlangıçları sancılı olur . Bir çağ , eski olgular , tabuların beslediği kavram karmaşaları gerçek anlamda bozulmadan kokuşmadan yıkılmazmış Zizeke göre.

Önce bu eski olgular kokuşacak , bozulacak  ve yıkılacak. Çünkü ! Pomak etnisitesi , Pomak ulusu  içinde tarihi , kültürel , filolojik ( Dil bilim) belirsizler , özellikle devletsiz bir ulus oluşları , kültürel değerlere sahip çıkacak  bir otoritenin olmayışı egemen kültürlerin baskın gelenekleri altında ezilmekte olmaları Etnik kimlik olarak bir kaos ortamı içinde olmalarına neden oldu.

      Kaos ortamı içinde yaşayanlar ilk uzatılan ele  telaşla sarılırlar. Bu el egemen kültürün elidir. Bu ele sarılanlar kolay kolay bırakmazlar kendileri veya mensup oldukları ulus , etnisite içinde suni olarak varlardır. Asla tutarlılık arayışına girmezler. İşin kolayına kaçarak gerçek anlamda bir çalışma bir çaba içinde olan Tutarlılık arayışında olan kişi , kurum , kuruluş , yada gruplara iftira , çamur , karalama yaparak gündemde kalmaya ve büyümeye çalışırlar. Dedikodu , çamur , karalama , köstek olma.  Tek alternatifleridir. Sadece yapılan olumlu çalışmaları beklerler nasıl bir kampanya başlatsakta çamur atarak , dedikodu yaparak gündemde kalsak .. Özgüven eksikliği, saplantı bozuklukları, kültürel yozlaşma; aşağılık kompleksinin nedenleri olan olgularınıda bu şekilde gidermiş olurlar.

Davranışları nasıldır bu kişilerin. ?  Geceleri yattıklarında, uyumadan önce, o gün yaptıkları fesatlıklarla ertesi gün yapabileceklerini kıyaslamak için  yataklarında dönüp dururlar . Pomaklar için yapılan çalışmalara nasıl köstek olsam , nerden ne bulup çıkarsımda  ortaya hasetlik tohumları eksem  diye uykuları kaçar sabahlara kadar gezinir durular uyuyamazlar.

Uyandıklarında ilk akıllarına gelen şey de, kurguladıkları  bu fesatlıkları bugün nasıl bir şekilde uygulama yoluna koyarım olur.Güne bu şekilde başlarlar.

Ne yapmalıyız.?  Negatif Etkilerden Korunmak için yöntemler var , böyle kişiler , kişilikler , kurum , kuruluş yada gruplar var diye çalışmaları durduracakmıyız, Tabiki Hayır. Biz Çalışacağız , üreteceğiz , derleyeceğiz , toplayacağız , ortaya koyacağız , araştıracağız , bulacağız. Yani biz işimizi yapacağız , onlarda dedikodu , fesatlık , kıskançlık , hasetlik , çekememezlik seklinde işlerini yapacaklar. Ellerinden geldiği kadar Pomaklar için yapılan olumlu çalışmalara köstek olmaya çalışacaklar  Yani herkes kendi işini yapacak. Bu bu kadar basit.  Hadi Herkese Kolay gelsin.

Atilla DOGAN

Bizi  Facede sosyal Medyada Takip edin.Pomaklar hakkinda her seyden an itibari ile  Haberiniz olsun ..  Pomakbülteni Haber Portalı.

 

Bu yazı 4306 defa okunmuştur .

Son Yazılar