Neden herkes Bulgaristandan kaçmak istiyor ?

14 Temmuz 2014 - 06:56 | Güncelleme: 05 Aralık 2014 - 11:16

Yerinde bir soru , Bulgarların kaçış gücü sorunları çözmek için bir yol olarak daha çok görülür, Uzmanlar diyorki George Papakochev Konfederasyonu Katya Ribarova ve Danev BIA ile konu hakkında konuşuldu ..

1 Ocak 2014 itibaren Bulgarlar ve Romenler AB'de çalışmak için özgür olabilir . Alman İş Ajansı , bu yıl Federal Cumhuriyeti , Bulgaristan ve Romanya'dan gelen 100 ila 180 bin yeni göçmenlere ulaşacağını öngörüyor . İngiltere için önümüzdeki beş yıl içinde her iki tarafta da 250.000 kişinin olacağı tahmin ediliyor. . Batı Avrupa'da politikacılar Rumenler ve göç için nedenleri Sofya tema Bulgarların büyük işgali ile kendi vatandaşlarının gelecek  korkuları olarak düşünmeye başladı ise ve diger  konular kapalı kaldı .
Sosyal ve Sendikal Araştırmalar Enstitüsü tarafından Deutsche Welle Katya Ribarova verdiği demeçte, "Aslında tartışma yurt dışında  istemiyoruz Bulgarlar göç nedeni olarak  ciddi kısıtlamalar olmasıdır " . Ona göre , konunun böyle bir kayma sorunları yönetmek için siyasi açıdan uygun hedefi getirmektir .
Bulgaristan’da  Göç – bir sorun ya çözüm ne ?

" Son yıllarda , Bulgar hükümeti tüm ülkeden göçü durdurmak için gayret harciyoruz , buna rağmen , " Deutsche Welle ,Bulgar Sanayi DerneğiYönetim Kurulu Başkanı ( BIA ) Danev`e göre  . " Göç iç baskıları azaltmak için en güçlü arac  oldu ve ne yazık ki , birkaç kişi devletin kendi insan kaynaklarından mahrum olduğunda .Uygulama için Bulgaristan vatandaşlarının önemli gruplarından ayrılmasına  neden oldu , birçok sosyal sorun düşmeye başladı  eğitim, sosyal destek ve Hazine'ye diğer finansal akımlar göçmenlerin aktarılan para sayesinde büyüdü harcamalar arttı  . bu arada yanlış politikanın ülkenin nüfus azalması neden olduğu ortaya çıktı  " Bunun yerine bir sorun olan , göç oldukça  büyük sorunların çözümünde bir aracı olarak görülebilir ,

 " Konfederasyodan Katya Ribarova. " Hatta bazıları yurtdışında Bulgaristani   protesto ediyorlar . Genellikle daha  çoğunlukla  çalışma çağındaki genç insanların gitmek gibi istekleri var .  Göç toplumunun sosyal baskısını azaltacağına  inanıyorum . dedi . Haber Kaynak D.W Anonim .

Bizi  Facede sosyal Medyada Takip edin.Pomaklar hakkinda her seyden an itibari ile  Haberiniz olsun ..  Pomakbülteni Haber Portalı.