Düzenli olarak aylık E-Dergi yayınlayacağız

28 Nisan 2020 - 03:17 | Güncelleme: 30 Nisan 2020 - 23:28

Ücretsiz olarak Erişebileceğiniz aylık E Kitap ve Dergilerimize Pomak Ajans ana web sitesinden ulaşabilirsiniz.. E-Kitap / E-Dergilerimiz Nasıl Okunur? Okumak için Alttaki E- Dergi resminin Tam ortasında kare içinde küçük full screen yazan yere TIKLAYIN.. E dergimiz tam ekran olacak . Maus ile sayfayı sağ üsttten tutarak sayfaları çevirebilir yada sağ - sol okları tıklayıp okumaya devam edebilirsiniz..

 e-kitap ve e-dergiler Adobe DRM koruması altındadır. E-kitap ve e-dergilerinizi bilgisayarınızda, tabletinizde, telefonunuzda ve uyumlu e-kitap okuyucularda okuyabilirsiniz.
İnternet ortamında artık, okunabilir içerikler e-dergi(dijital dergi) şeklinde de sıkça karşımıza çıkabiliyor. Siz degerli Pomaklar icin Artık çok farklı kategorilerde (E-dergi)  “dijital dergi, kitap ve gazeteler ” oluşturacağız.

E-Dergi Nedir?
Basit bir “e-dergi nedir?” sorusunun cevabı kısaca “dijital dergi” olarak özetlenebilir.Yani “dijital dergi” (e-dergi) somut kağıda basılan yazılı materyal yerine, elektronik ortamdan hazırlanmış yazı içeriklerini okuma şansınızın olduğu bir yöntemdir. “Online Dergi” diye de adlandırılmaktadır

E-Dergi Pratik Midir?
Evet; e-dergi “dijital dergi“okuması ve ulaşımı bakmından en pratik yöntemdir ve bu pratikliğe internette geçirilen zaman artışı faktörünü de eklediğimizde oluşan tablonun sonucu olarak dijital ortamda yayınlanan dergi sayısı hızla artmaktadır. E Dergi ve Dijital Yayınların Avantajları

Kurumunuza ait bir dökümanı , broşür, ürün tanıtım insert) matbaa kullanarak bastırıp dağıtmanız bir hayli masraflıdır. Dijital Dergi haline getirdiğiniz bir dökümanınızı ise, binlerce kişiye mail yoluyla bile ulaştırabilir, anında etkileşime geçilmesini sağlayabilirsiniz.